Az Egri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., mint a közszolgáltató NHSZ Észak-KOM Nonprofit Kft. alvállalkozója – a Magyarországon kialakult járványügyi veszélyhelyzet tükrében – különböző, a szolgáltatást érintő változtatásokat vezet be, amelyekről az alábbiakban olvashat.

A 41/2020. (III. 11.) kormányrendelettel elrendelt intézkedésekhez igazodóan Társaságunk március 16-tól kezdődően határozatlan ideig szünetelteti ügyfélszolgálatain a személyes ügyfélfogadást. Az online csatornákon keresztül továbbra is elérhetőek kollégáink, amelyekről bővebben honlapunkon tájékozódhat: www.nhszeszakkom.hu , www.egrihulladek.hu

Az ügyintézés menete telefonon és e-mailben továbbra is zavartalanul működik. Kérjük Önöket, hogy az alábbi elérhetőségeken lépjenek velünk kapcsolatba:

Telefon hétfőtől csütörtökig 8:00 – 10:00 között: 36/ 513-200; 

E-mail : ugyfelszolgalat.eger@nhsz.huugyfelszolgalat@egrihulladek.hu

2020. március 18-tól új lomtalanítási igényt nem veszünk fel és a hulladékgyűjtő udvar és iratmegsemmisítő is bezár határozatlan ideig.

Mindezek mellett kérjük Ügyfeleinket, hogy a fertőzésveszély csökkentése érdekében a hulladékgyűjtő edényekbe – kukákba – kizárólag lezárt zsákokban helyezzék el a hulladékot.

A hulladékgyűjtő edények fertőtlenítéséről az ingatlanhasználók, heti rendszerességgel, ürítés után lehetőségtől függően gondoskodjanak.

A felsorolt változások mellett társaságunk folytatja a jogszabályok által is előírt hulladékgazdálkodási tevékenységét. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szolgáltatással kapcsolatos esetleges változások és újabb információk érdekében keressék fel a www.nhszeszakkom.hu, illetve a www.egrihulladek.hu honlapokat , ahol folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

Kérjük Önöket fokozottan ügyeljenek egészségükre! Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!