Szénértékesítés lakossági felhasználásra Visontán

TÁJÉKOZTATÓ KÉSZPÉNZES VÁSÁRLÓK RÉSZÉRE

A Mátrai Erőmű ZRt. (Székhely: 3271 Visonta, Erőmű utca 11) értesíti a Tisztelt Vásárlókat, hogy

2018. október és november hónapban korlátozott mennyiségben ad ki lignitet készpénzes vásárlók részére. Az egy lakcímre elvihető max. mennyiség 100 q.          

2018. december hónapban a szénkiadás szünetel.

Értékesítési ár 2018. október 01-től:                           656,1 Ft/mázsa + 27 % ÁFA  Értékesítési időpontok:       Hétfő – Kedd: 1×8; délelőttös műszak

Zökkenőmentes kiszolgálás érdekében a társaság ütemezi a kiszolgálást, a vásárlók előjegyzés alapján kerülnek kiszolgálásra.

Az igények bejelentése:
  hétfőtől péntekig             9:00 és 12:00 óra között     tel: 06-37/334-685

Kiszolgálás:       

A gépjárművek rakodása Visonta bánya Sz-18 pályán üzemelő törőjénél történik. A bejelentkezéskor megadott napon a gépjárműveknek a bányaterületén lévő, lakossági szénkiadónál kihelyezett mérlegháznál kell bejelentkezni, ahol a nyilvántartásba vétel, adategyeztetés és az üres mérlegelés megtörténik.   Kiszolgálás előtti parkolás, az SZ18-as szalagpálya bal oldalán kiszélesített útszakaszon két oszlopban lehetséges.

Fizetés:

A fizetés készpénzben, a szénkiadónál kihelyezett pénztárban történik. Mivel a szénértékesítés idényjellegű feladat, társaságunk fönntartja a kiadási napokra vonatkozó változtatás jogát.

Vis Maior (előre nem látható elháríthatatlan akadály, amely a bányából történő kiszolgálást ellehetetleníti) esetén a Mátrai Erőmű Zrt fenntartja magának a jogot a kiszolgálás beszüntetésére, és a még várakozó tehergépjárművek elküldésére. Vis Maior esetén a Mátrai Erőmű Zrt kártérítési felelősséget nem vállal.

A kiadás közvetlenül a szállítószalagról történő leválasztással történik, ezért az értékesítésre kerülő lignit nem osztályozott, valamint előfordulhat rakodási időnövekedés egy-egy esetleges szalagállás, üzemzavar esetén.

További információ:

http://www.mert.hu/hu/visontai-szenertekesites